a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

TS TRANS Μεταφορές οχημάτων σε όλη την Ελλάδα

 


Στόχος μας...Η εξυπηρέτησή σας!

Μεταφορές οχημάτων σε προσιτές τιμές
Η εταιρεία TS TRANS με τα μέσα που διαθέτει αλλά και μέσω του
διευρυμένου δικτύου συνεργατών της, παρέχει στους πελάτες της ασφαλή και συνεπή μεταφορά οχημάτων τόσο στην Ηπειρωτική όσο και στη Νησιωτική Ελλάδα.


Η TS TRANS ανταποκρινόμενη στις πλέον απαιτητικές και ιδιαίτερες αποστολές, έτοιμη 24 ώρες το 24ώρο να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε ανάγκη των πελατών της από την μια άκρη της χώρας έως την άλλη, με τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα που μας διακρίνει καθ’ όλη την πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια στις μεταφορές και την εξυπηρέτηση αναγκών οδικής βοήθειας και κάθε είδους μεταφοράς οχημάτων


ΠΑΡΟΧΕΣ
✓ Μεταφορές οχημάτων-Μοτο
✓ Μεταφορές φορτηγών
✓ Μεταφορές σκαφών
✓ Μεταφορές τροχόσπιτων
✓ Υπηρεσίες οδικής βοήθειας


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖI ΜΑΣ
2114184139
6936585874
ΔΙEYΘΥΝΣΗ
Μακεδονίας 53 Ταύρος17778
















Σάββατο του Λαζάρου Καλή Πρώτη Λαμπρή

Αναμνήσεις στην Κωνωπίνα στο έθιμο του λαζάρου

Σύμφωνα με την παράδοση, ο Λάζαρος ήταν 30 ετών όταν ο Κύριος τον ανάστησε και μετά από το γεγονός της ανάστασης έζησε άλλα 30 χρόνια. Άλλη παράδοση επίσης αναφέρει ότι ο Λάζαρος μετά την ανάστασή του θέλοντας να αποφύγει το μίσος των αρχιερέων κατέφυγε στο Κίτιο της Κύπρου, όπου χειροτονήθηκε από τον Παύλο και το Βαρνάβα ως πρώτος επίσκοπος Κιτίου.
Πέθανε στην Κύπρο και τον έθαψαν. Στη σαρκοφάγο όπου τοποθετήθηκαν τα λείψανα του, είναι γραμμένο στην εβραϊκή γλώσσα “Λάζαρος, ο τετραήμερος φίλος του Χριστού”.
Αναμνήσεις στην Κωνωπίνα στο έθιμο του λαζάρου

Στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, για να απεικονίσουν την Ανάσταση του Λάζαρου, να συμβολίσουν δηλαδή τη Νίκη του Χριστού απέναντι στο θάνατο, αλλά παράλληλα και για να υποδηλώσουν την ανάσταση της φύσης, έφτιαχναν ένα ομοίωμα του Λάζαρου. Την παραμονή της γιορτής ή, σε πολλά μέρη, ανήμερα την “πρώτη Λαμπρή”, τα παιδιά, κρατώντας το “Λάζαρο”, έκαναν τους αγερμούς τους. Γύριζαν στα σπίτια και τραγουδούσαν τα “λαζαρικά”, για να διηγηθούν την ιστορία του αναστημένου φίλου του Χριστού και να πουν παινέματα στους νοικοκυραίους.

Αναμνήσεις στην Κωνωπίνα στο έθιμο του λαζάρου