a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Καρδιαγγειακή Υγεία, Συμετείχε ως ομιλητής Ο Χωριανός μας Καινούργιος Δημήτρης

Δημήτρης Καινούργιος
Με χαρά συμμετείχα ως ομιλητής στο συνέδριο με τίτλο "Καρδιαγγειακή Υγεία, Εγχώρια Παραγωγή & Περιβάλλον" που διοργάνωσε η Α΄ Καρδιολογική Κλινική και το ομώνυμο Καρδιολογικό Αιμοδυναμικό Εργαστήριο Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.


Ο τίτλος της ομιλίας μου ήταν "Οικονομική Ανάπτυξη και ο κρίσιμος ρόλος της βιωσιμότητας στην προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας", στο πλαίσιο της διεπιστημονικής συνεδρίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ/Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών .

Θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μου Αιτωλοακαρνάνα διοργανωτή του συνεδρίου Konstantinos Tsioufis για την πρόσκληση, καθώς και στους έτερους συντοπίτες μου, τον Πρύτανη του Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon Gerasimos Siasos και τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Nikolaos Arkadopoulos.

Ένα εξαιρετικά επιτυχημένο συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΚΠΑ Spyros Vlachopoulos, ο Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ Stathis Efstathopoulos και κορυφαίοι συνάδελφοι από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, και είχε ως σκοπό να συγκεράσει τη διεπιστημονική τεκμηρίωση με την τοπική εμπειρία σε αναζήτηση μιας κατεύθυνσης βελτίωσης της καρδιαγγειακής υγείας πληθυσμών μακριά από τα στενά όρια του αστικού κλοιού, μέσα από την ελαχιστοποίηση των δυσμενών περιβαλλοντικών παραγόντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου